Tennis

Granollers i Zeballos, eliminats en els vuitens d’Austràlia

El tennista català i l’argentí, semifinalistes en les dues últimes edicions a Melbourne Park, han perdut contra els alemanys Hanfman i Koepfer, per 7-6 (5), 6-7 (3) i 6-4

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4), semifinalistes en les dues últimes edicions a Melbourne Park, han vist barrat el pas als quarts de final de dobles de l’obert d’Austràlia per la parella alemanya Yannick Hanfman i Dominik Koepfer en un partit molt anivellat, que s’ha hagut de resoldre en tres ajustats sets, per 7-6 (5), 6-7 (3) i 6-4 i que s’ha allargat fins a les 2h25.

Medvedev, endavant

En el quadre individual, el rus Daniil Medvedev (3) ha cedit un set contra el portuguès Nuno Borges, però accedeix als quarts de final després de vèncer per 6-3, 7-6 (4), 5-7 i 6-1 (3h07). El seu pròxim rival serà el polonès Hubert Hurkacz (9), que s’ha desfet del francès Arthur Cazaux, per 7-6 (6), 7-6 (3) i 6-4. Amb l’accés als quarts de final Hurkacz supera el seu millor resultat a Melbourne Park, mentre que Medvedev ja va ser finalista en les edicions de 2022 i 2021.

En el quadre femení, la ucraïnesa Dayana Yastremska, provinent de la prèvia, ha sortit triomfadora del duel amb la russa Victoria Azarenka (7-6 i 6-4) i en els quarts se les heurà amb la txeca Linda Noskova, que ha vist aplanat el seu camí després de la retirada de la també ucraïnesa Elina Svitolina, quan amb prou feines s’havien disputat tres jocs (3-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)