Tennis

Medvédev remunta i jugarà contra Sinner la final de l’obert d’Austràlia

El rus supera Zverev per 5-7, 3-6, 7-6 (4), 7-6 (5) i 6-3, i l’italià destrona Djokovic i el guanya per 6-1, 6-2, 6-7 (6) i 6-3

Daniïl Mervédev s’ha classificat per la final de l’obert d’Austràlia després de remuntar dos sets en contra davant l’alemany Alexander Zverev. El rus, tercer favorit, ha guanyat per 5-7, 3-6, 7-6 (4), 7-6 (5) i 6-3 al jugador alemany, sisè cap de sèrie, en 4h18. Daniïl Medvédev jugarà diumenge la final contra l’italià Jannik Sinner, quart favorit, que ha destronat el serbi Novak Djokovic, el número 1 mundial i vigent campió, al guanyar la primera semifinal per 6-1, 6-2, 6-7 (6) i 6-3.

Daniïl Medvédev ha iniciat malament la semifinal i Alexander Zverev ha estat el que ha portat la iniciativa en els primers sets. Després de tres trencaments de servei de l’alemany, per dos del rus, s’ha emportat la primera mànega. El domini d’Alexander Zverev s’ha mantingut en el segon set, però en el tercer Daniïl Medvédev ha fet un pas endavant i ha estat més agressiu. Els dos han estat segurs amb els seus serveis i el rus s’ha emportat el set en el tie-break. La tònica s’ha mantingut en la quarta màniga i ha tingut el mateix final, triomf parcial del rus i s’ha arribat al cinquè set. Daniïl Medvédev no ha tingut aturador, s’ha emportat la victòria i disputarà la seva tercera final en el grand eslam australià.

Jannik Sinner ha posat fi al regnat de Novak Djokovic en l’obert d’Austràlia i l’ha derrotat en la semifinal per 6-1, 6-2, 6-7 (6) i 6-3. El jove italià de 22 anys i cap de sèrie número quatre del torneig ha eliminat al vigent campió, i número 1 mundial, després de 3h22 de partit. Novak Djokovic havia guanyat quatre dels últims cinc grand eslam australians, en el del 2022 l’hi van retirar el visat i no el va jugar, en te deu en el seu palmarès i portava 33 victòries consecutives des que va perdre en els vuitens de final del 2018.

Jannik Sinner ha començat el partit amb un 3-0 i s’ha emportat amb relativa facilitat els dos primers sets. Ha estat molt segur en el servei i no ha concedit ni una sola bola de trencament a Novak Djokovic en tot el partit. La reacció del servi ha arribat en el tercer set i s’ha imposat en el tie-break, però l’italià estava llençat i en la quarta mànega ha tornat a agafar el domini de la semifinal i s’ha emportat la victòria i la classificació per a la final. Jannik Sinner disputarà per primera vegada la final d’un grand eslam ja que fins ara el seus millors resultats havien estat arribar als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)