Esports de muntanya

Oriol Cardona i Ana Alonso, plata en els relleus mixtes de la copa del món a Boí Taüll

Una gran remuntada del banyolí en el tram final de la prova permet obtenir la segona posició juntament amb l’esquiadora granadina

Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i Ana Alonso han obtingut la medalla de plata en la prova de relleus de la copa del món d’esquí de muntanya Boí Taüll, la seu de la tercera prova puntuable per a la Copa del Món, amb un temps final de 33:58:10. Les dues proves anteriors s’havien disputat a Val Thorens (França) al novembre, i a l’Arinsal (Andorra) el passat cap de setmana.

D’aquesta manera, el banyolí, vigent campió d’Europa, tanca el cap de setmana amb la seva segona medalla, ja que Cardona venia d’aconseguir ahir, dissabte 27 de gener, el bronze en la prova d’esprint, amb un temps final de 2:48:04.

En acabar la cursa, la parella d’esquiadors s’ha mostrat satisfeta amb el resultat obtingut. “He sortit a donar-ho tot, sabia que els primers ens portaven força marge de temps. M’he guardat energia en la primera volta per donar-ho tot a la segona”, ha admès Cardona. Per la seva banda, Alonso ha elogiat el seu company d’equip, que ha protagonitzat un gran tram final de la prova. “He patit molt avui. No he tingut les millors sensacions, però córrer amb l’Oriol és sempre una garantia”, ha assegurat.

La medalla d’or se l’ha endut la delegació italiana, formada per De Silves i Boscacci, mentre que el bronze ha estat per a la francesa, integrada per Harrop i Ellmenr.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)