Atletisme

Maria Vicente bat el rècord d’Espanya de pentatló amb 4.728 punts

Ha fet dues marques personals i n’ha igualat una altre en les cinc proves

Maria Vicente ha batut clarament el seu propi rècord d’Espanya de pentatló al sumar 4.728 punts en la reunió de proves combinades de pista coberta d’Aubiere (França). La seva anterior millor marca estava en 4.582 del febrer del 2022. L’atleta de l’Hospitalet de Llobregat ha batut dues marques personals en el pes i els 800 m, n’ha igualat un altre en els 60 m tanques i ha fet marca de la temporada en la llargada. Això l’ha portat a la primera posició de la competició. La jornada s’ha iniciat amb els 8.24 en els 60 m tanques i després ha saltat 1,76 m en l’alçada. En la seva prova més fluixa, el pes, ha batut la seva marca personal amb un gran llançament de 13,84 m. En la llargada ha estat al seu nivell amb 6,65 m i en els 800 m ha completat la gran prova amb un registre de 2:15.50 superant per més d’un segon la seva anterior mrca.

Maria Vicente ha fet un pas cap al mundial de pista coberta de Glasgow al mes de març amb aquesta marca, ja que les seves possibilitats de classificar-se passen per estar entre les cinc millors del rànquing mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)