Tennis

El WTA 125 de la Bisbal s’avança a l’abril

El torneig internacional femení de la Bisbal, que manté la categoria WTA Tour 125 que va estrenar l’any passat, té com a novetat les dates, perquè s’avança. En comptes del juny, el torneig es disputarà aquest any entre l’1 i el 7 d’abril, la primera setmana del circuit. Amb aquest canvi, el torneig espera poder rebre encara més tennistes del Top 100 de la WTA.

En la presentació a la sala de plens de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, hi havia bona part de l’equip de govern, personalitats representatives de la directiva del torneig, del Club Esportiu CT La Bisbal i empresa patrocinadora. Xavier Ponsatí, director del Club Esportiu CT La Bisbal, agraïa al consistori la seva col·laboració. L’alcalde, Òscar Aparicio, a més de posar en valor la bona col·laboració entre el consistori bisbalenc i el club esportiu, explicava que enguany acollirà una mostra de ceràmica de la Bisbal «per tal de trobar sinergies i aprofitar l’impacte de la competició».

El torneig de la Bisbal es jugarà en les dues pistes principals del Club Esportiu. Tothom qui vulgui assistir al torneig ho podrà fer de forma gratuïta, i podrà veure els partits des de les grades que es col·locaran davant de les pistes. A part d’això, també podran disposar dels serveis de bar i restaurant, oberts exclusivament durant la setmana del torneig.

D’altra banda, el torneig també manté una de les seves grans qualitats i atractius pel públic, que és el sistema d’arbitratge electrònic Foxtenn. És una mena de “VAR” que permet comprovar, amb tota seguretat, les pilotes dubtoses durant els partits. Aquest sistema d’arbitratge es va estrenar el 2017 i funciona amb càmeres d’alta velocitat i escàners làser que registren unes 3.000 imatges per segon i determinen exactament on bota la pilota.

La fase prèvia començarà l’1 d’abril. El dissabte 6 hi haurà les semifinals d’individual i la final de dobles, i l’endemà, la final individual. A més, el dilluns 8 es farà una jornada de tennis inclusiu per a les escoles de la Bisbal i comarca, una exhibició de tennis amb persones de la Fundació ACELL i Clínic de Tennis inclusiu amb cadires cedides per MIFAS i la Fundació Catalana de Tennis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)