Futbol sala

El porter Dídac Plana renova per quatre anys amb el Barça

El porter Dídac Plana ha arribat a un acord amb el Barça per renovar el contracte, que acabava al final de la present temporada, per quatre cursos més, fins al 30 de juny del 2028, segons ha anunciat aquest dijous l’entitat blaugrana. Plana, de 33 anys, compleix la seva sisena temporada al primer equip blaugrana, en què es va assentar fa 5 anys després de diverses cessions al Guadalajara, al Sala 10 Saragossa -actual Ríos Renovables-, al Marfil Santa Coloma –actual Indústries Santa Coloma- i al Jaén Paraíso Interior. El porter és una assegurança de vida sota pals per al Barça, amb la qual ha guanyat dues Lligues de Campions, quatre Lligues, tres Copes d’Espanya, tres Copes del Rei i tres supercopes d’Espanya.

A més, ha estat proclamat en dues ocasions millor porter de la Lliga i nominat en dues vegades més entre els deu millors porters del món en els premis FutsalPlanet Awards. “Seguir quatre anys més al Barça és un èxit per a la meva carrera i trajectòria. Des que sóc petit, el meu projecte de vida està vinculat a formar part d’aquest club i aconseguir estar al màxim nivell”, ha assegurat Plana en declaracions als mitjans de comunicació del club.

El jugador d’Arenys de Mar (Maresme) ha assenyalat que el més important per a ell era tancar “un contracte llarg” que li permetés gaudir de certa estabilitat amb vista als propers anys.

“Aquest contracte fins als 38 anys em permet tenir el luxe de decidir si continuo jugant o no”, ha postil·lat Plana, que s’ha mostrat convençut que “el millor està per venir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)