Natació

Impressionant medalla de plata d’Espanya en equip tècnic en el mundial

El conjunt estatal, amb tres catalanes, supera el Japó, tercer, per 0,0138 punts

Espanya ha aconseguit una espectacular medalla de plata en equip tècnic del mundial de Doha després d’una gran actuació que l’ha portat a sumar 275.8925 punts en la final. L’equip estatal, amb les catalanes Txell Mas, Pula Ramírez i Iris Tió, ha superat per una centèsima de punt (0.0138) al Japó que s’ha quedat amb 275.8787. Les japoneses havien arribat a la final amb la segona nota i el conjunt espanyol les ha superat. El títol mundial l’ha aconseguit Xina amb una gran nota de 299.8712.

Espanya, que havia sigut campiona mundial fa set mesos a Fukuoka 2023, ha aconseguit una nota de 100.2500 punts en l’impressió artística i una puntuació de 175.6425 en l’execució després de pujar la dificultat de la coreografia.

Pula Ramírez ha explicat després de pujar al podi: “Increïble, increïble, estem en un somni. Anàvem a buscar la medalla, però haver aconseguit la plata ens fa estar super orgulloses i satisfetes de tot el treball. Som conscients de la feina feta, però fins que no tens aquest tros de medalla, que és enorme, ajuda a que es reconegui”. També ha comentat el nivell de la competició: “Porto molt anys competint i crec que mai havia vist a tants països tant be. Encara em fa estar més orgullosa. Crec que nosaltres hem millorat moltíssim, però superar a tants països que estan tant be és increïble.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)