Natació

Guillem Pujol tanca la participació en el mundial amb un 21è lloc en els 5 km

El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) s’ha classificat en 21a posició (53:22.2) en la prova de 5 km d’aigües obertes del mundial de Doha. El nedador català, que ha cedit 30 segons respecte el cap de la cursa en la primera de les tres voltes al recorregut, s’ha despenjat en els primers metres, però s’ha recuperat en el tram final i ha guanyat més d’una desena de posicions. Amb aquesta prova, Pujol tanca la seva participació en el mundial després d’haver ocupat el 24è lloc en els 10 km i no haver pogut assolir el seu objectiu de segellar la plaça olímpica. El nedador ha fet una valoració a l’enviat especial de la Federació Espanyola de Natació: “Estic bastant content amb el nivell que he pogut donar i amb l’esforç que he fet. Potser amb un canvi d’estratègia i sinó m’hagués quedat tant enrere al principi hauria obtingut una millor classificació, però he acabat molt fort. Tot i que un sempre vol estar més endavant, ho he donat tot i aquest sempre és el primer objectiu.”

L’arribada dels 5 km ha estat molt ajustada i s’ha resolt amb un doblet dels francesos Logan Fontaine (51:29.3) i Marc-Antonine Olivier (51:29.6), que han precedit a l’italià Domenico Acerenza (51:30.0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)