Natació

Tió i Ozhogina acaben quartes en el duet lliure, però s’asseguren la plaça olímpica

La catalana Iris Tió (Kallípolis) i l’andalusa Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla), quartes en la final de la rutina lliure, s’han quedat a les portes de la seva segona medalla en el mundial de Doha, però s’han assegurat la plaça en els Jocs Olímpics de París per la suma amb el resultat de la final del duet tècnic, en què van obtenir el bronze.

Al ritme de Can’t Hold Us, de Macklemore i Ryan Lewis, Tió i Ozhogina han presentat la rutina de major dificultat de la final (46,100), però amb una puntuació global de 243,9918 no han pogut escalar fins a la tercera plaça. Sense base marks per a cap a duet, la final ha tingut una enorme qualitat i el títol s’ha resolt a favor dels guepards interpretats per les xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang (250,7729), que han superat per únicament dues dècimes de marge el duet dels Països Baixos (250,4979). Les germanes bessones Bregie i Noortje de Brouwer, a les ordres de l’entrenadora catalana Esther Jaumà, han excel·lit amb la rutina més sorprenent, inspirada en el quadre La Nit estelada de Van Gogh. Han completat el podi les britàniques Kate Shortman i Isabelle Thorpe (247,26226). Tant el duet neerlandès com el britànic també han segellat el bitllet per als Jocs de París, mentre que les xineses ja el tenien assegurat prèviament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)