Natació

Medalla de plata per a Mireia Hernández i Dennis González en el mundial

La lloretenca i el rubinenc han estat segons en el duet mixt lliure per darrera la Xina

La lloretenca Mireia Hernández i el rubinenc Dennis González han guanyat la medalla de plata de duet mixt lliure en el mundial que s’està disputant a Doha. La nedadora del Corapax CN Granollers i el nedador del CN Kallípolis han pujat la dificultat de la seva coreografia “Un pas endavant” i han arribat a una puntuació de 208.3583. Només han estat superats per la parella de la Xina formada per Wentao Cheng i Haoyu Shi, que han revalidat el títol mundial de fa un anys, amb 224.1437 punts. La tercera posició del podi ha estat pels mexicans Trinidad Meza i Diego Villalobos amb 192.5772 punts.

Mireia Hernández i Dennis González han sumat 86.3500 punts en impressió artística, i ha rebut una puntuació de 122.0083 en execució, i en els dos apartats només han estat superats per la Xina. La parella catalana ha millorat una plaça respecte el que van aconseguir fa un any en el mundial de Fukuoka on van ser tercers.

Després de pujar al podi i amb la seva medalla a les mans Mireia Hernández ha comentat: “Estem molt contents, molt orgullosos, crec que les cares ho diuen tot. El nostre objectiu era fer tot el que estava en les nostres mans per aconseguir-ho i ha estat així”. El seu company Dennis González ha comentat: “Ha sigut un campionat super intens. El duet lliure era la nostra millor aposta en aquest campionat i hem lluitat molt per aquesta rutina. Estem super contents del treball que hem estat fent i del que hem fet avui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)