Atletisme

Kibiwott Kandie i Joyceline Jepkosgei guanyen la mitja marató de Barcelona

Jepkosgei ha fet el rècord de la prova femenina amb 1h04:27

Els kenyans Kibiwott Kandie i Joyceline Jepkosgei han guanyat l’eDreams Mitja Marató de Barcelona by Brooks. Kibiwott Kandie ho ha fet amb una marca de 59:20, mentre que Joyceline Jepkosgei s’ha imposat amb un registre d’1h04.27, nou rècord de la prova. L’anterior era de l’any passat amb 1h04:37. La cursa ha estat marcada pel vent que ha fet en diferents zones del circuit i que ha impedit fer millors marques.

En la cursa masculina Roces Kipkorir Konga ha trencat la prova en el km 10, però a falta d’uns tres quilòmetre Kibiwott Kandie l’ha atrapat, superat i s’ha emportat la victòria amb 59:20. La segona plaça ha estat pel suec Andreas Almgren que ha fet una gran final de cursa i ha arribat a només dos segons del guanyador amb 59:22. Roces Kipkorir Konga ha acabat tercer amb 59.27.

Joyceline Jepkosgei i l’etíop Senbere Teferi han dominat la prova femenina i només en els últims quilòmetres la kenyana s’ha distanciat de l’etíop per aconseguir el triomf amb 1h04:27. Senbere Teferi ha acabat segona amb 1h04:38, mentre que la tercera posició ha estat per la també kenyana Gladys Chepkurui amb 1h06:32.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)