Vela

El 34è Palamós Optimist Trophy, de dijous a diumenge

La 34a edició del Palamós Optimist Trophy-17 Nations Cup es farà de dijous a diumenge amb 550 vaixells, el límit establert pel Club Nàutic Costa Brava / Vela Palamós, l’organitzador. Hi ha participants de 24 països d’Europa, Amèrica i Àsia i s’ha presentat aquest dimarts a l’Espai del Peix de Palamós amb l’alcalde, Lluís Puig; el vicepresident del club, Miquel Aviñó; el de la Federació Catalana de Vela, Josep Maria Isern i el representant de Ports de la Generalitat, David Ruíz.

La prova és la segona amb més vaixells, només per darrera el Lake Garda Meeting Optimist Class que en té miltot i que no competeixen tots al mateix temps com a Palamós; on hi ha cinc sortides per cada prova de manera consecutiva.

El balear Hugo Rodríguez (RCN Palma) va ser el vencedor l’any passat i, aquest, el favorit és Iker Mújika: cinquè el 2023 i que ve de guanyar el Circuit Optimist Excellence Cup, la Regata Ciudad de El Puerto i l’Euromarina Optimist Torrevieja. L’equip del CN Costa Brava / Vela Palamós, entrenat per Alex Collins, compta amb sis regatistes: Alexia Aquise, Jordi Camós, Gil Fages, Meritxell Gutiérrez, Gabi Lugo i Estel·la Trepat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)