Natació

Els quatre campions mundials del dia s’estrenen amb el títol i l’or

El mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis és desè en els 100 lliure amb nou rècord estatal

Els quatre campions individuals en aquesta jornada s’han estrenat amb un títol i una medalla d’or en un mundial. Per primer cop han pujat al més alt de podi mundialista i ho han fet a Doha. Tres d’ells ja havien guanyat alguna medalla en mundials anteriors. L’irlandès Daniel Wiffen ha estat l’únic que s’ha entrenat en un podi d’un mundial al ser el millor en els 800 m lliure amb un registre de 7:40.94.

La nedadora de Hong Kong Siobhan Haughey s’ha imposat en els 200 m lliure amb 1:54.89, la seva primera medalla d’or. Tenia una plata de l’any passat i un bronze, en aquest mateix mundial. El japonès Tomoru Honda ha estat tercer en les dues últimes edicions del mundial i per fi s’ha emportat la medalla d’or en els 200 m papallona amb 1:53.88. L’australià Sam Williamson ha sigut el més ràpid en els 50 m braça amb un registre de 26.32. Fa un any en el mundial de Fukuoka havia guanyat dues medalles en els relleus. En el relleu 4x100 m estils mixt el títol l’ha aconseguit els Estats Units amb 3:40.22.

El mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis ha acabat desè en es 100 m lliure amb 48.39, que és la mínima de consideració olímpica (48.58) i un nou rècord d’Espanya. No ha entrat en la final i s’ha quedat a només cinc centèsimes de la mínima per guanyar el bitllet directe per ls jocs de París, que és de 48.34.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)