Futbol sala

El Barça perd a Valdepeñas (4-2) i l’Industrias derrota el Peníscola (4-2)

El Barça, el líder, ha reiniciat la lliga de primera divisió amb una derrota per 4-2 a la pista del Viña Albali Valdepeñas, el setè classificat, en la divuitena jornada, que s’ha jugat avui íntegrament després de l’aturada. La nota positiva i emotiva és que Sergio Lozano ha reaparegut en el minut 4 després de deu mesos lesionat. Per contra Jesús Velasco ha tingut les baixes significatives de Pito i Dyego que s’han afegit a Catela, Álex Yepes i Ferrão, i ha convocat tres jugadors del filial: Pol Cano, Tourè i Tapias. L’Industrias Santa Coloma, per la seva banda, ha superat el Peníscola per 4-2 amb remuntada inclosa i suma el vuitè triomf del campionat.

El Viña Albali s’ha avançat amb un gol de Pol Pacheco (7’) i s’ha arribat a la mitja part amb 1-0. El Barça ha ofert millors sensacions en l’inici del segon temps amb un gol de Matheus però s’ha anat diluint. Amb 4-1, el Barça ha fet atac de cinc a 5 minuts del final i ha marcat el 4-2 a 2:30 de la conclusió.

L’equip de Xavi Closas, per la seva banda, ha remuntat un 0-1advers i ha arribat al descans per davant (2-1) amb gols de Cardona i Verdejo en un minut 20 boig. En el segon temps, han marcat Khalid i Povill.