Natació

Adrián Santos accedeix a les semifinals de 50 m esquena amb la 14a marca

El nedador del CN Sant Andreu ha igualat el seu millor registre personal (25.15) en la sèries de la sessio matinal del mundial de Doha

El nedador santboià del CN Sant Andreu Adrian Santos ha segellat l’accés a les semifinals dels 50 m esquena del mundial de Doha amb el 14è millor registre (25.15), igualant la seva marca personal, aconseguida fa set mesos a Fukuoka. “Estic molt content perquè he estat aguantat tot el campionat sense competir. Hi havia pressió, però ho hem pogut treure en la sessió matinal. Aquesta tarda intentarem baixar a 24 i mig o llarg. Hem estat treballant per aconseguir-ho”, ha comentat Santos, que hagut d’esperar a la penúltima jornada del campionat per entrar en competició. Els millors registres de les sèries han estat per al polonès Ksawery Masiuk (24.58), el nord-americà Hunter Armstrong (24.66) i el mallorquí Hugo González (24.72), campió en els 200 m i subcampió en els 100 m esquena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)