Handbol

Ortega: “Volem arribar a quarts de final com a primers de grup”

El Barça rep el Porto (20.45 h) amb un partit decisiu en la tornada de la Champions al Palau Blaugrana, dos i mesos i mig després

Dos mesos i mig després, la Champions d’handbol torna al Palau Blaugrana en un partit contra el Porto (20.45 h per Esport 3), en què el Barça pot segellar gairebé definitivament l’accés directe als quarts de final. Líder amb 4 punts de marge respecte el tercer, el Veszprém, un nou triomf de l’equip català deixaria coll avall la classificació tenint en compte que només restaran dues jornades per tancar la fase de grups. Amb aquest panorama, el tècnic del Barça Carlos Ortega es mostra ambiciós: “Si guanyem aquest partit, hauria de passar una carambola molt gran per no ser a quarts. Nosaltres som el Barça, volem guanyar tots els partits i no només volem arribar a quarts, sinó fer-ho com a primers classificats, si és possible.” Després d’un llarg parèntesi europeu a casa, l’entrenador confessa que tenen “moltes ganes de retrobar-se amb l’afició per un partit com aquest”. En tot cas, avisa dels perills del conjunt portuguès, penúltim de grup i que pugna amb el Wisla Plock per assolit l’última plaça per als vuitens de final. “El Porto obliga a preparar moltes coses abans de jugar contra ells. Poden defensar en 6-0, en 5-1 o fins i tot amb una defensa mixta. En atac juguen també molts cops amb superioritat i són difícils. Han patit lesions i han hagut de fitxar d’urgència i encara està encaixant peces, però els hem de tenir molt de respecte”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)