Ciclisme

Exhibició de Tadej Pogacar a l’Strade Bianche

Tadej Pogacar (UAE) va començar la temporada amb el seu segon triomf a l’Strade Bianche, de 215 quilòmetres amb un atac a 80 quilòmetres que li va permetre treure 2:44 al segon, Tom Skujins (Lidl-Trek), quan la diferència més gran entre els dos primers classificats en la cursa de l’sterrato eren 42 segons. L’eslovè ja havia guanyat la cursa que s’acaba a Siena el 2022 i, Maxim Van Gils (Lotto) va completar el podi amb el campió olímpic de BTT, Tom Pidcock (Ineos), quart.

El també eslovè Matej Mohoric (Bahrain), guanyador fa dos anys de la Milà - San Remo, la següent cursa de Pogacar (1998) dos dies abans que s’estreni a la Volta a Catalunya; va ser cinquè.

La belga Lotte Kopecky (SD Worx) va guanyar la desena edició de la versió femenina de la cursa, de 137 quilòmetres i deixant enrere Elisa Longo Borghini (Lidl-Trek), segona a 4 segons, a l’últim quilòmetre, en la icònica pujada a Santa Caterina. La neerlandesa Demi Vollering (SD Worx), guanyadora l’any passat, va ser tercera superant la polonesa Katarzyna Niewiadoma (Canyon) en el frec a frec per completar el podi, a 26 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)