Atletisme

Benach, semifinalista

La vilafranquina, amb 8.08 en les sèries, compleix el primer objectiu en els 60 m tanques de Glasgow i en la semifinal es queda en 8.12

La vilafranquina Xènia Benach ja pot dir que ha competit en les semifinals d’un mundial. Al costat de la recordista bahamiana Devynne Charlton, l’especialista catalana va superar el primer sedàs amb tots els honors, amb el segon lloc i un bon registre de 8.08. Benach va complir el seu primer objectiu i es va redimir del mal tràngol del mundial de Belgrad 2022, quan va ser desqualificada en les sèries per una sortida nul·la. En unes semifinals molt exigents, la vilafranquina no va fer una cursa tan rodona i va acabar sisena (19a general), amb 8.12. Per accedir a la final de les vuit millors s’havia de córrer clarament per sota dels 8 segons (7.95).

Avui operen Vicente

D’altra banda, l’hospitalenca Maria Vicente, que es va trencar el tendó d’Aquil·les durant el concurs de salt d’alçada del pentatló en la jornada inaugural, va aterrar ahir al migdia a Barcelona i avui ja passarà per la sala d’operacions. “De l’altra operació vaig aprendre que per voler córrer pots sortir malparat. M’ho vull prendre amb calma. Ho focalitzaré tot en la recuperació per poder tornar al cent per cent, quan hagi de ser per no tenir recaigudes”, va confessar a l’arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)