Tennis

Tennis femení de primer nivell a Girona entre abril i maig

Aquest matí a la seu de la Diputació de Girona s’ha presentat l’Open Internacional Femení Solgironès de La Bisbal d’Empordà i el Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365, que es disputaran entre abril i maig. Aquestes competicions consagren Girona com una referència en el tennis femení estatal. Els tornejos s’han presentat amb la participació de diverses autoritats esportives i municipals, entre d’altres.

La participació de tennistes del Top 100 de la WTA està prevista al torneig de La Bisbal d’Empordà, que se celebra entre l’1 i el 7 d’abril. La jugadora blanenca Marina Bassols, número 107 al rànquing WTA, participarà al WTA Tour 125 de La Bisbal. Aquest torneig, que se celebra des de fa vuit edicions, és un dels quatre més importants a Espanya i utilitzarà la tecnologia Foxtenn sense jutges de línia. Els organitzadors esperen un bon seguiment, ja que serà el primer torneig en terra batuda sense jutges de línia. El president del Club Esportiu CT la Bisbal, Xavier Ponsatí, destaca l’esforç i la dedicació dels voluntaris per mantenir aquest esdeveniment esportiu.

El compromís amb la sostenibilitat també és present en els tornejos, buscant la certificació ISO de Bureau Veritas per les seves pràctiques ecològiques. Hi haurà una jornada de tennis inclusiu després de les finals, amb la participació d’ACELL i altres entitats per fomentar la inclusió a través de l’esport.

L’entrada serà gratuïta per a l’Open Internacional Femení Solgironès de La Bisbal i també per al Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365 que es durà a terme al maig. Aquest darrer torneig, amb una dotació de 25.000 dòlars en premis, reunirà a més de dues-centes jugadores per competir en categories individuals i de dobles. El president del Club Tennis d’Aro, Xavier Ato, destaca com a repte mantenir aquests esdeveniments com una activitat consolidada i beneficiosa per al turisme local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)