Tennis

Cinc ‘top-100’ en el segon ATP Eurofirms Girona-Costa Brava

Tennistes com Roberto Bautista o Richard Gasquet presents en la segona edició del torneig

La segona edició de l’ATP Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava que es disputarà a les instal·lacions del Club Tennis Girona del 24 al 31 de març, va tancar ahir la llista d’inscripcions al torneig, el qual comptarà amb un cartell de categoria, en el qual podem trobar l’ex top10 mundial i campió de Copa Davies Roberto Bautista, l’actual 89è del rànquing ATP Pedro Martínez o el francès Richard Gasquet.

El cap de sèrie número 1 serà l’espanyol Roberto Carballés, actual número 64 del rànquing ATP i guanyador de 2 títols ATP i 11 ATP Challengers.

El tennis català, tindrà a Albert Ramos (102è) com a representant, qui arriba com a ex top20 i el millor català en el rànquing individual.

També hi haurà representació Sud-americana a càrrec de l’argentí Pedro Cachín (79è), cap de sèrie número 2, i qui repetirà experiència després d’haver estat el cap de sèrie número 1 en la darrera edició i el xilè Cristian Garín (87è), qui iniciarà a Girona la gira europea de tornejos a terra batuda.

Benoit Paire, qui va arribar a estar al top11 mundial al 2011, serà l’altre tennista francès que disputarà el torneig.

El palmarès dels inscrits, suma un total de 49 títols ATP guanyats, una dada que és el resultat de la gran aposta que ha fet el Club Tennis Girona per instaurar-se a l’elit del tennis mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)