Tennis

Paula Badosa renuncia al WTA 1.000 d’Indian Wells per lesió

Havia de debutar aquesta matinada passada contra la nord-americana Krueger

Paula Badosa ha renunciat a jugar per lesió el WTA 1.000 d’Indian Wells hores abans de disputar el partit de primera ronda contra la nord-americana Ashlyn Krueger. La campiona del torneig l’any 2021 ha comentat que ho ha intentat tot per poder competir però que no ha estat suficient; “Sento molt que m’hagi de retirar del meu torneig favorit. Ho vaig intentar tot per jugar, però no n’hi va haver prou. Estic tenint un període complicat amb les lesions, però lluito cada dia per tornar com més aviat millor” ha escrit en el seu compte d’instagram. L’empordanesa va jugar el seu darrer partit el 19 de febrer a Dubai i es va haver de retirar per problemes a l’esquena. Després de dues setmanes havia rebut una invitació per jugar a Indian Wells, però no ha pogut reaparèixer. El seu lloc l’ha ocupat l’argentina Nadia Podoroska.

Un dia abans l’empordanesa va disputar una exhibició de dobles mixtes amb Stefanos Tsitsipas en la copa Eisenhower, en el mateix Indian Wells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)