Tennis

Nadal diu que no està llest per jugar un gran torneig i renuncia a Indian Wells

No juga un partit oficial des del gener i diumenge va fer una exhibició amb Alcaraz

Rafael Nadal ha renunciat a jugar l’ATP 1.000 d’Indian Wells perquè no està llest per jugar a un alt nivell. El manacorí ha manifestat en una nota feta pública per l’organització: “He estat treballant dur i entrenant i tots sabeu que he fet una prova aquest cap de setmana, però no em trobo llest per jugar al màxim nivell en un esdeveniment tan important”. Rafael Nadal ha explicat també: “No és una decisió fàcil. És molt dura de fet, però no puc mentir-me a mi mateix i mentir milers d’aficionats. Us trobaré a faltar i estic segur que aquest torneig serà un gran èxit”.

Diumenge passat el manacorí va jugar un partit d’exhibició a Las vegas contra Carlos Alcaraz, com ell mateix esmenta en la nota, i malgrat que va mostrar un bon estat de forma i tot i perdre va salvar cinc boles de partit, no va acabar amb bones sensacions. El manacorí havia de jugar el primer partit contra el canadenc Milos Raonic. L’últim partit que va jugar Rafael Nadal va ser el 5 de gener en el torneig de Brisbane, quan es va retirar per un petit trencament muscular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)