Waterpolo

El CN Barcelona disposarà d’un equip femení a partir de la temporada vinent

Dirigit per Noelia Mora, haurà de començar des de la categoria més baixa i també es formarà un conjunt de la categoria alevina

El CN Barcelona ha presentat en societat el seu nou projecte de Waterpolo Femení que tot just encetarà la pròxima temporada (2024-2025) amb un equip absolut i un de la categoria alevina. Així ho ha anunciat aquesta tarda el president del CNB Bernat Antràs en un acte al qual han assistit el president de la Federació Catalana de Natació Ramon Bosch, el vicepresident de la federació espanyola Enric Bertrán i del vicepresident de l’àrea esportiva de waterpolo Pere Robert.

D’aquesta manera, el club cenebista resol un deute històric després d’un intent als anys 90 on un grup de sòcies i esportistes van formar un equip de waterpolo femení absolut, que va competir durant set temporades a Catalunya i a campionats d’Espanya. En aquella etapa també va arribar a néixer un equip júnior, del qual van sortir jugadores internacionals com són Cristina Ungo, Cristina López i Laura Vizcaíno.

El projecte s’iniciarà la temporada vinent, tot i que l’equip tècnic de la secció i la direcció del club ja ha estat treballant en els darrers mesos amb un equip absolut femení que dirigirà l’exjugadora Noelia Mora. Per normativa federativa, ha de començar per la categoria més baixa del waterpolo català: la Lliga catalana de primera divisió, amb el propòsit que a mitjà termini es vagi ascendint fins a competir a divisió d’honor femenina. A més, també hi haurà un equip de formació, l’aleví femení, amb l’objectiu d’anar construint, de mica en mica, la resta de categories fins a tenir completats tots els equips de base, a més de l’absolut.

El CN Barcelona podria ser la seu de la final a quatre de la Champions femenina

D’altra banda, el president de la Federació Catalana de Natació Ramon Bosch ha aprofitat l’acte per confirmar que s’havia demanat al CN Barcelona perquè es postulés per ser l’escenari de la final a quatre de la Champions femenina, que tindrà de ben segur tres representants catalans, l’Astralpool Sabadell, l’Assolim Mataró i el CN Sant Andreu o el CN Terrassa. El club degà dels esports aquàtics ha acceptat el repte i la petició serà traslladada a la LEN on cop es coneguin oficialment els quatre equips participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)