El Barceloneta inicia la fase de quarts de la Champions amb triomf contra el Brescia (12-8)

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha iniciat amb un triomf solvent contra el Brescia per 12-8 (3-1, 4-3, 1-1 i 4-3) la fase de quarts de la Champions de waterpolo. Felipe Perrone (3), Bernat Sanahuja (2), Marc Larumbe (2) i Alberto Munárriz (2) han estat els màxims golejadors del conjunt d’Elvis Fatovic, que ha dut sempre la iniciativa en el marcador. El Barceloneta ha fet tres gols de penal en quatre llançaments i ha estat molt eficient en les accions de superioritat amb un 5/7. Els italians han acabat amb un 3/6. El Brescia s’ha acostat dues vegades a un gol en el segon quart amb tirs exteriors de qualitat (4-3 i 5-4) però l’equip català ha replicat amb rapidesa i no ha permès mai que empatessin. El 3-1 del primer quart amb gols de Famera, Larumbe i Paul i Unai Aguirre molt segur sota els pals ha deixat clar al Brescia que ho tindria molt costerut. Els dos gols seguits de Perrone en el darrer quart –9-5, de penal, i 10-6– han deixat el partit vist per sentència després d’un tercer període discret (1-1). El Barceloneta jugarà el segon partit del grup B el dia 20 de març a la piscina de l’Olympiacòs.