El Barça es rescabala amb un triomf clar contra el Puente Genil (32-18)

El Barça, líder invicte de l’Asobal, ha sumat avui contra l’Ángel Ximénez Puente Genil, el setè classificat, per 32-18 (14-7 a la mitja part) el seu vintè triomf en vint-i-un partits, una victòria edulcorant després de la derrota inesperada en la Champions contra el Montpeller. Gonzalo, un dels destacats, ha abaixat la persiana en el primer temps amb un setanta per cent d’aturades. Els màxims golejadors del conjunt de Carlos Ortega han estat Hampus Wanne amb 7 gols en 10 llançaments i Dika Mem amb 6/8. El Barça ha marcat el terreny de bon començament –10-6 en el minut 20’–en un partit en què el tècnic ha aprofitat per donar minuts als joves. Petar Zikusa ha fet 3 gols (3/4), Oriol Zarzuela n’ha macat dos (2/2) i Òscar Grau, fill de l’exjugador del Barça Òscar Grau, n’ha fet 1 (1/1) en el seu debut amb el primer equip.