Un gran inici mariner

Waterpolo. Champions. El Zodiac Atlètic Barceloneta és superior al Brescia en el debut en la fase de quarts i fa camí cap a la final a quatre

Barceloneta 12 Brescia 8

ZODIAC AT. BARCELONETA:Aguirre, Famera (1), Sanahuja (2), Munárriz (2), De Toro, Larumbe (2), Zovic (1), Paul (1), Tahull i Perrone (3).BRESCIA:Tesanovic, Del Basso, Dolce (2), Faraglia, Lazic, Gianazza, Guerrato, Alesiani (1), Manzi (1), Irving (2) i Balzarini (2).PARCIALS:3-1, 4-3, 1-1 i 4-3.ÀRBITRES:N. Peris (CRO) i F. Ohme (ALE).

El Zodiac Atlètic Barceloneta va iniciar amb un triomf solvent contra el Brescia per 12-8 la fase de quarts de la lliga de campions de waterpolo. Felipe Perrone (3), Bernat Sanahuja (2), Marc Larumbe (2) i Alberto Munárriz (2) van ser els màxims golejadors del conjunt d’Elvis Fatovic, que va dur sempre la iniciativa en el marcador. El conjunt mariner va marcar tres gols de penal en quatre llançaments i va ser molt eficient en les accions de superioritat amb un 5/7 –3/6 per als italians. El 3-1 del primer quart, amb gols de Famera, Larumbe i Paul i Unai Aguirre molt segur sota els pals, va deixar clar al Brescia que ho tindria costerut. L’equip transalpí es va acostar dues vegades a un gol en el segon quart amb tirs exteriors de qualitat (4-3 i 5-4), però el Barceloneta va replicar amb rapidesa i no va permetre mai que empatessin. Els dos gols seguits de Perrone el darrer quart –9-5, de penal, i 10-6– van deixar el partit vist per a sentència després d’un tercer període discret (1-1). El Barceloneta jugarà el segon partit del grup B el dia 20 de març a la piscina de l’Olympiacòs. L’altre equip és el Ferencvaros hongarès. L’equip català comença amb bon peu en l’objectiu d’estar en la final a quatre que jugaran, a Malta del 6 i 8 de juny, els dos primers del grup.