Tennis

Djokovic, el número 1, perd contra el 123 del món en l’ATP 1.000 d’Indian Wells

L’italià Luca Nardi, de 20 anys, guanya al serbi per 6-4, 3-6 i 6-3

Noval Djokovic ha quedat eliminat de l’ATP 1.000 d’Indian Wells al perdre contra el jugador número 123 del rànquing mundial en els setzens de final. L’italià Luca Nardi, de 20 anys, s’ha imposat per 6-4, 3-6, i 6-3 al número 1 mundial en dues hores i vint minuts de partit, i ha passat als vuitens de final. Luca Nardi havia arribat al quadre principal després de ser repescat de la fase prèvia, com el perdedor afortunat, per la baixa d’última hora de Tomás Etxeberri.

El serbi mai havia estat derrotat per un jugador amb un rànquing tant dolent en un grans slam o un Masters 1.000. L’anterior datava de Miami l’any 2008 i era el 122, Kevin Anderson. Després de la victòria l’italià ha comentat: “Crec que abans d’aquesta nit ningú em coneixia. Espero que el públic hagi gaudit del partit. Estic molt content.” També ha comentat: “Crec que és un miracle. Soc un noi de 20 anys, estic fora del top-100 en el rànquing i he guanyat a Novak. És una bogeria.”. El número 1 mundial ha manifestat després de la derrota: “Ha arribat com a lucky loser al quadre principal, així que no tenia res a perdre, ha jugat bé. Mereix la victòria. Jo estava més sorprès amb el meu nivell. El meu nivell ha estat molt, molt dolent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)