Espanya comença amb una clara victòria el preolímpic de Granollers

La selecció espanyola, amb vuit catalans, guanya Bahrain per 39-27

La selecció espanyola ha guanyat el primer partit del preolímpic que s’ha començat a disputar Granollers al superar per un clar 39-27 a Bahrain. Espanya, amb el tècnic sarrianenc Jordi Ribera i vuit jugadors catalans, busca un dels dos bitllets per als Jocs de París en aquest preolímpic de quatre equips.

El combinat estatal ha iniciat molt bé el partit i després d’un 4-0 inicial s’ha situat amb un 10-2 en el minut dotze gràcies a una gran defensa. Els jugadors de Bahrain han reaccionat i s’han apropat una mica en el marcador, però Espanya s’ha tornat a situar amb sis i set gols de marge i ha arribat al descans amb un 18-11.

En l segona meitat la selecció espanyola s’ha tornat a marxar en el marcador, malgrat els intents de Bahrain per evitar-ho, i ha arribat a la màxima diferència de 14 gols (37-23) a quatre minuts del final. Dani Fernández ha estat escollit el jugador del partit al fer vuit gols de vuit llençaments. Antonio Garcia i Aleix Gómez n’han anotat 4 cada un.

Demà Espanya jugarà el segon partit contra Eslovènia (21 h) i diumenge s’enfrontarà Brasil (17.45 h).