Voleibol

Derrota del DSV Sant Cugat a Dos Hermanas en el primer partit de quarts de final (3-2)

El DSV Sant Cugat ha iniciat avui al pavelló de los Montecillos de Dos Hermanas (Sevilla) la seva quarta participació consecutiva en els play-off de quarts de final de la lliga Iberdrola amb una derrota per un ajustat 3-2 (25-23, 19-25, 17-25 i 15-12) davant del Cajasol. El segon partit es jugarà dissabte vinent a Valldoreix (19.15 h) i, si cal un tercer de desempat, es disputarà l’endemà en el mateix escenari (18 h). Les màximes anotadores de l’equip català han estat Berbel (19), Verasio (19) i Jovanovic (18).

En la lliga regular, el Cajasol va vèncer a la pista catalana (1-3) i el Sant Cugat es va imposar a la pista andalusa (2-3). El vencedor dels quarts de final obtindrà una plaça europea, el gran somni del club català. El Cajasol va eliminar l’any passat el Sant Cugat, que mai ha arribat a les semifinals, però ara el factor pista és favorable al Sant Cugat, que ha acabat quart la lliga regular. El Cajasol ha estat cinquè. Passi el que passi, el tècnic del DSV Sant Cugat Rafa Ruiz ja havia anunciat anteriorment que deixarà la banqueta després de deu anys al capdavant i molts èxits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)