Handbol

Faruk Yusuf no continuarà al Fraikin Granollers el curs vinent

Al juny expira l’acord de cessió del Kielce, que ha ampliat el seu contracte fins al 2028

El lateral nigerià de 20 anys Faruk Yusuf no continuarà a les files del Fraikin BM Granollers el curs vinent, un cop exhaurit l’acord de cessió de dues temporades amb el Kielce, que expira el mes de juny. En la seva primera campanya en el conjunt vallesà, Faruk va anotar 120 gols a la lliga Asobal i va ser un dels protagonistes per assolir el subcampionat de la lliga europea. Aquest curs es va lesionar el lligament del dit polze de la mà esquerra al setembre i va haver de passar per la sala d’operacions. Per aquest motiu el BM Granollers va fitxar a Pere Arnau, provinent de la UE Sarrià. Un cop recuperat de la lesió, el talent nigerià ha marcat 29 gols en 8 partits a la lliga.

La setmana passada el Kielce va anunciar la renovació de Faruk Yusuf fins al 2028, però la seva pròxima destinació serà, també com a cedit, el Limoges francès, segons informava la premsa polonesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)