Futbol sala

Catela agraeix la renovació i dona una semifinal

Futbol sala. Copa d’Espanya. Fa dos gols per remuntar i ara jugarà contra el Palma

Barça 2 Xota 1

BARÇA:Dídac (Miquel Feixas), Antonio, Catela, Adolfo, Touré -cinc inicial-, Matheus, André Coelho, Dyego, Harriso, Pinto i Pol Cano.XOTA OSASUNA MAGNA:Asier, Juninho, Tony, Eloy, Saldise -cinc-, Léo Café, Geraghty, Pachu, Fabinho i Martil.GOLS:0-1 Saldise (7’); 1-1 Catela (25’) i 2-1 Catela (39’).ÀRBITRES:Rodrigo MIguel i Sánchez-Molina. Van mostrar targetes grogues a Antonio, Adolfo, Matheus, Pito i Coelho, per part del Barça, i a Juninho, Tony i Geraghty, del Xota.

El Barça jugarà demà la semifinal de la copa d’Espanya (17h) després de remuntar al Xota, i jugarà contra el Palma, que va superar en l’altre partit de quarts a l’Inter (2-1). Els blaugrana, tot i les baixes de Sergio Lozano, Ferrão, Álex Yepes i Sergio González, va saber patir per doblegar un Xota que es va avançar en el marcador amb un gol de Saldise i que va obligar els de Jesús Velasco a no precipitar-se. En l’últim segon, Pito va marcar un gol de cap, però el VAR va decidir que era fora de temps. Només d’arrencar la segona meitat, una fuetada de Catela, que acaba de renovar fins al 2026, va servir per empatar i aportar tranquil·litat (1-1), tot i que no va sentenciar, i els navarresos van disposar de dues ocasions claríssimes per situar-se a davant, però Miquel Feixas va estar impressionant. Al final el Barça va aprofitar una altra genialitat de Catela, perquè després d’anar-se’n del seu defensor, va tornar a fer un xut duríssim que va entrar a la porteria d’Asier, que no hi va poder fer res. Avui es juguen els altres partits de quarts entre el Manzanares-Jaén (19 h) i El Pozo Múrcia-Cartagena (21.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)