Tennis

Badosa, eliminada per Sabalenka a Miami (4-6 i 3-6)

Paula Badosa (80a de la WTA) ha quedat eliminada del WTA 1.000 de Miami en perdre en la segona eliminatòria contra la bielorussa Aryna Sabalenka (2) en dos sets (4-6 i 3-6). La begurenca, que havia guanyat Halep, no ha pogut amb la segona millor jugadora del rànquing, que jugava després d’un moment personal molt dur.

El partit ha començat amb retard per la pluja. Les dues tennistes han assegurat el servei en els primers jocs, fins al setè, en què Sabalenka ha fet un pas clau amb el trencament que l’ha situat 3-4. Tot i cometre una doble falta, la biolerussa ha mantingut el servei amb el 3-5. Badosa ha resistit una pilota de trencament (4-5) però no ha pogut discutir el primer set (4-6).

En el segon set, les coses s’han complicat ben aviat per a Badosa, perquè Sabalenka li ha trencat el servei en el tercer joc (1-2). La fiabilitat de la bielorussa en el servei ha fet impossible la remuntada de Badosa, que ha tingut la primera pilota de trencament en el vuitè joc, però no l’ha aprofitat (3-5). No ha trigat més Sabalenka a resoldre la feina, amb un altre trencament (3-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)