Tennis

Victòria número 500 de Marcel Granollers en la modalitat de dobles

El barceloní l’ha aconseguit al passar a quarts en l’ATP 1.000 de Miami

Marcel Granollers ha aconseguit la seva victòria número 500 en la modalitat de dobles del circuit ATP amb el seu triomf en els vuitens de final de l’ATP 1.000 de Miami. El barceloní i l’argentí Horacio Zeballos, han guanyat el salvadorenc Marcelo Arévalo i el croat Mate Pavic per 7-5 i 6-3 i s’han classificat per als quarts de final. En total el català ha disputat 815 partits de dobles. Marcel Granollers, de 37 anys, ha guanyat al llarg de la seva carrera 25 títols de dobles, entre ells el de les Finals ATP de 2012 juntament amb el també català Marc López.

El barceloní va guanyar quatre tornejos com a jugador individual i l’any 2007 va començar a disputar els dobles per millorar-ne el rendiment i amb els anys es va convertir en un dels millors especialistes del món, arribant a ser el número 4 l’any 2013. Nicolás Almagro va ser la seva primera parella de dobles, encara que el seu primer títol el va guanyar el 2009 amb Tommy Robredo. Dels seus 25 títols, vuit els ha guanyat amb Zeballos, quatre amb Marc López, dos amb Tommy Robredo, dos amb l’uruguaià Pablo Cuevas, dos amb el croat Ivan Dodig i un amb Alberto Martín, Santiago Ventura, David Marrero, Marcin Matkowski, Jack Sock, Rajeev Ram i Sergiy Stak hovsky

“He tingut molt bons companys amb qui també he mantingut una bona relació i això compta molt a la pista” ha explicat Granollers sobre la seva carrera de dobles, en declaracions recollides per l’ATP. “Estic agraït que jugadors com Robredo, Feli (Feliciano López) i Almagro em donessin l’oportunitat de jugar amb ells en grans tornejos quan jo començava. Després amb el Marc (López) vaig obtenir grans resultats i fer-ho amb un amic és encara més especial” ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)