Hoquei sobre herba

El Junior i el Polo afronten el gran repte europeu

Hoquei herba.Les de Sant Cugat inicien avui la final a 8 de l’EHL contra el Loreto Irlandès (12.30 h) i els barcelonins, contra el Pinoké neerlandès (19.15 h)

El Junior de Sant Cugat afrontarà des d’avui fins dilluns de Pasqua a Amsterdam, per segona vegada en els seus 107 anys d’història, la final a 8 de la lliga europea d’hoquei herba, l’EHL. El vigent campió de la lliga femenina, que va estrenar el seu palmarès en la competició enderrocant el mur del Club de Campo, va debutar fa dues temporades en la màxima competició europea amb un bronze històric superant (1-2) el Gantoise, el llavors campió de la potent lliga belga, al Wagener Stadium, a Amsterdam. També hi serà el Club de Campo, subcampió de lliga i recent campió de copa a Benalmádena, superant precisament l’equip de Sant Cugat en una final molt disputada.

El Junior debuta a les 12.30 h contra el Loreto HC irlandès. Si venç, dissabte se les haurà amb el guanyador del partit que també juguen avui el Club de Campo, vigent subcampió en caure per 1-0 contra el Hertogenbosch, i el Manheimer HC alemany (17 h). Els altres encreuaments són: SCHC-Gantoise HC (15.30 h h) i AH&BC Amsterdam-East Grinstead (20 h).

En la competició masculina, en la qual l’Atlètic Terrassa l’any passat va ser quart, el representant català és el RC Polo, subcampió de lliga que va perdre la final contra el club de Campo. Debutarà avui (19.15 h) contra el Pinoké, el campió neerlandès i, si venç, s’enfrontaria dissabte en les semifinals al vencedor del partit entre l’Old Georgians i el Club de Campo (14.45h). Els altres dos encreuaments són: Royal Leopold Club-Rot-Weiss Koln (13.15 h) –el vigent subcampió– i Gantoise HC-SV Kampong (17.45 h). Les finals, tant la masculina com la femenina, i el partit pel tercer i el quart lloc es jugaran dilluns. El Polo, que diumenge va ser campió de copa per 32a vegada i arriba a la cita en un moment àlgid, va ser campió el 2004 a Barcelona superant en la final el Der Akster alemany amb un gol de penal córner de Jordi Quintana (1-0) i subcampió el 2003 a Brussel·les contra el Reading HC suís. El títol a Benalmádena ha estat tot un estímul per als de Marc Reyné, però també ha suposat un enorme desgast físic, que es traduirà amb les baixes de Xavi Lleonart i Salva Armenteras. Per això, el tècnic del Polo té clar que van a Amstelveen “a gaudir i sense cap pressió”.

LA DADA

El Junior va ser tercer fa dos anys i el Polo va aixecar el títol l’any 2004
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)