Hoquei sobre herba

El Junior perd i es queda sense jugar la final de l’EHL

L’equip de Sant Cugat cau per 2-0 contra el Mannheimer i dilluns jugarà per ser tercer

El Junior s’ha quedat sense final de l’Euro Hockey League al perdre en la semifinal per 2-0 contra el Mannheimer alemany. El conjunt de Sant Cugat ha lluitat i ha disposat d’ocasions, però l’hi ha faltat encert i ha estat superat per un rival molt fort en defensa i que ha aprofitat molts bé els seus contraatacs. El rival de Junior pel partit del tercer i quart lloc serà l’Amsterdam o el SCHC, els dos dels Països Baixos, que demà (12.30 h) disputaran la segona semifinal de la màxima competició europea de clubs. El partit pel tercer i el quart lloc es jugarà dilluns (9.15 h), i la final també (13.45 h)

El conjunt alemany ha iniciat la semifinal amb més empenta, ha creat perill i ha disposat del primer penal corner que no ha aprofitat. El Junior poc a poc ha superat la pressió del rival, ha començat a dominar i ha disposat de dos penals corner al final del primer període que no ha transformat En l’inici del segon les santcugatenques n’han tingut dos més seguits, però els hi ha faltat encert. El Mannheimer ha tornat a tenir bones ocasions en els últims minuts abans del descans, inclòs un penal corner, però la portera Jana Martínez ha fet intervencions de mèrit i s’ha arribat al descans amb el 0-0.

Els dos equips han buscat el gol en els primers minuts de la segona meitat i el Mannheimer l’ha trobat. En el minut 36 Florencia Habif ha robat la bola al Junior ha anat directa a porteria i ha marcat l’1-0. Poc després ha disposat d’un penal corner per ampliar el marcador i no ho ha aconseguit. En el darrer període el conjunt alemany ha intentat controlar la bola i mantenir el resultat amb la seva bona defensa, mentre que el Junior ha tingut un punt de precipitació en els seus atacs. En un contraatac a cinc minuts del final Pauline Heinz ha marcat el 2-0. El conjunt de Sant Cugat ha disposat de dos nous penals corner però no ha marcat.