Hoquei sobre herba

El Junior ho intenta tot, però perd i acaba quart en l’EHL

El conjunt de Sant Cugat cau derrotat per 3-2 contra el SCHC i es queda sense el bronze

El Junior ha fet un bon partit, ho ha intentat tot, ha tingut ocasions però ha perdut el partit del tercer i quart lloc de l’Euro Hockey League i s’ha quedat sense la medalla de bronze. El conjunt de Sant Cugat ha estat derrotat per un mínim 3-2 pel SCHC neerlandès i s’ha hagut de conformar amb el quart lloc en aquesta fase final de l’EHL que s’ha disputat a Amsterdam. No ha pogut revalidar el bronze de fa dos anys.

El Junior ha fet un bon inici de partit, s’ha mostrat segur en defensa i ha intentat aprofitar el contraatac. En el minut 9 però, una rematada de Mette Winter ha estat desviada per la defensa de l’equip de Sant Cugat i ha arribat l’1-0. Un minut després el Junior ha disposat d’un penal corner i no l’ha executat bé. Tot el contraria que el conjunt neerlandès que en el minut 12 ha aprofitat el seu i Yibbi Jansen ha marcat el 2-0.

El SCHC ha agafat el domini del partit i ha tingut ocasions per ampliar l’avantatge, entre elles un penal corner, però en els darrers minuts abans del descans les santcugatenques han tornat a disposar d’ocasions i Vicky Granatto ha marcat el 2-1 en el minut 28 en una bona acció d’atac de tot l’equip.

El conjunt de Sant Cugat ha iniciat amb ganes la segona meitat, pressionant al SCHC i creant ocasions clares de gol per empatar. El conjunt neerlandès ha estat el que ha marcat en el minut 42 després que Pien Dicke ha robat una bola i ha culminat el contraatac. El Junior ha tingut dos penal corner seguits al final del tercer quart, però no els ha executat bé. Si que ho ha fet en l’inici del darrer període i Gigi Oliva ha anotat el 3-2 en el minut 47. El conjunt de Sant Cugat ha anat a buscar l’empat, ha dominat i ha tingut ocasions, però novament ha desaprofitat tres jugades de penal corner, una d’elles amb una rematada al pal. A tres minuts del final ha tret la portera i ha atacat amb superioritat, però no ha aconseguit l’empat.