Hoquei sobre herba

El Junior no obté el premi desitjat malgrat el bon partit

Hoquei sobre herba. El conjunt de Sant Cugat cau derrotat per un mínim 3-2 contra el SCHC neerlandès en la lluita per la medalla de bronze de l’EHL i acaba en la quarta plaça

El premi de repetir la medalla de bronze de l’Euro Hockey League que el Junior va aconseguir fa dos anys no va arribar en aquesta ocasió, tot i el bon partit que va fer el conjunt de Sant Cugat en el duel de la tercera i la quarta plaça. El Junior va perdre per un mínim 3-2 contra el SCHC neerlandès, i va acabar en la quarta posició en aquesta fase final que s’ha disputat a Amsterdam. Les santcugatenques ho van intentar tot, van tenir ocasions en accions de jugada i de penal, van atacar amb una jugadora més i sense portera en els últims minuts, però no van poder evitar la derrota.

El Junior va fer un bon inici de partit amb una bona defensa i intentant aprofitar les jugades ràpides, però en el minut 9 una rematada de Mette Winter va ser desviada per la defensa de l’equip de Sant Cugat i va arribar l’1-0 en contra. Un minut després, el Junior va disposar d’un penal i no el va executar bé. Tot el contrari que el conjunt neerlandès, que en el minut 12 va aprofitar el seu, i Yibbi Jansen va marcar el 2-0.

El SCHC va agafar el domini del partit i va tenir ocasions per ampliar l’avantatge, entre les quals un altre penal, però en els darrers minuts abans del descans les santcugatenques van tornar a disposar de bones ocasions i Vicky Granatto va marcar el 2-1 en el minut 28 en una bona acció d’atac de tot l’equip.

El conjunt de Sant Cugat va començar amb ganes la segona meitat, pressionant el SCHC i creant ocasions clares de gol per empatar. El conjunt neerlandès, però, va ser el que va marcar, en el minut 42, després que Pien Dicke robés una bola a la defensa del Sant Cugat i culminés el contraatac. El Junior va tenir dos penals seguits al final del tercer quart, però no els va executar bé. Sí que ho va fer al començament del darrer període, i Gigi Oliva va anotar el 3-2 en el minut 47. El conjunt de Sant Cugat va buscar l’empat, va dominar i va tenir ocasions, però novament va desaprofitar tres jugades de penal, la tercera enviant la bola al pal quan només faltaven tres minuts per al final.

OCASIONS CLARES

El Junior crea perill però no està encertat, en especial en els penals

Els títols són per a l’Amsterdam i el Pinoké

El títol de l’EHL femenina el va aconseguir l’AH&BC Amsterdam neerlandès, que va guanyar la final per un curt 2-1 al Mannheimer alemany. L’equip dels Països Baixos va marcar dos gols en els primers deu minuts i va saber administrar l’avantatge. El conjunt alemany va fer el 2-1 a quinze minuts del final i va buscar l’empat. En el duel d’equips neerlandesos de la final de la categoria masculina, el Pinoké va aconseguir el títol de campió en guanyar per un solitari gol, 1-0, el Kampong després d’una gran lluita tàctica. La medalla de bronze la va aconseguir l’Old Georgians anglès, que va guanyar per 3-2 el Rot-Weiss alemany.