Futbol sala

L’Idustrias remunta en els dos últims minuts (4-3) i puja a llocs de ‘play-off’

Els colomencs perdien per 2-3 contra el Valdepeñas, el rival més directe

L’Industrias Santa Coloma ha protagonitzat una gran remuntada en els dos últims minuts i ha guanyat per 4-3 el Viña Albali Valdepeñas, el rival més directe per accedir al play-off, ja que ocupava la vuitena posició. Amb aquesta victòria els colomencs, que eren novens, han pujat a la vuitena plaça i fan un pas molt important per estar entre els vuit millors.

L’Industrias ha tingut alguna ocasió en els primers minuts del partit però ha estat el Valdepeñas els que s’ha avançat en el marcador en el minut 10. Malgrat la ràpida recció de l’Industrias i el gol de Povill un minut després, ha anat a remolc en el marcador. En el minut 12 els visitants s’han tornat a avançar, i s’ha arribat al descans amb el 2-2 gràcies a un gol de Verdejo.

En la segona meitat novament el Valdepeñas s’ha posat per davant en el marcador (2-3) i malgrat les ocasions locals s’ha mantingut per davant fins el minut 39. Verdejo ha empatat el partit i en el darrer minut Peña ha aconseguit el gol de la victòria i els tres punts d’or.