Tennis

Rebeka Masarova derrota Danilovic i jugarà la final del Solgironès WTA 125

La barcelonina de 24 anys Rebeka Masarova (5a cap de sèrie 98a de laWTA)) ha superat a la tennista sèrbia de 23 anys Olga Danilovic –128a–per 6-3 i 6-2 en 1h22 en la segona semifinal de la vuitena edició de l’Open Femení Internacional Solgironès WTA 125 que es disputa a la Bisbal d ’Empordà i jugarà demà la final contra l’argentina de 24 anys Maria Lourdes Carle (6a favorita i 98a de la WTA). Carle ha derrotat l’hongaresa de 25 anys Dalma Galfi (148a) per 6-1, 1-1 i retirada per lesió. Galfi, que havia estat finalista del torneig el 2019, no podrà ser demà diumenge en la final (11 h) i tampoc no ha jugat avui la final de dobles prevista al costat de la seva compatriota Timea Babos, l’exnúmero 1 del mon de la modalitat. Galfi es va fer mal al genoll en el darrer punt del partit de quarts de divendres i no se n’ha sortit. Les campiones son les txeques Miriam Kolodziejova i Anna Siskova.

Masarova repetia semifinal a la Bisbal –l’any passat va perdre contra l’hongaresa Panna Udvardy– i Danilovic, de fet, també hi va arribar el 2021 quan va caure davant de la posterior campiona, la russa Irina Khromatxeva. La catalana ha resolt el primer parcial amb dos trencaments i ha salvat quatre pilotes de ruptura. En el segon acte, ha signat un break matiner (3/5) i ja no ha cedit la iniciativa –ha salvat quatre pilotes més de trencament–, elevant a 2-1 al seu favor el cara a cara entre totes dues tennistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)