Ciclisme

Mathieu Van Der Poel, sense rival a la París-Roubaix

Lotte Kopecky va guanyar la cursa femenina, que es fa des del 2021, també amb el mallot irisat

Mathieu Van Der Poel (Alpecin) és el vencedor de la 121a París-Roubaix, amb 259,9 quilòmetres dels quals 57,7 transcorrien per trams de llambordes –la quantitat més elevada de pavés els últims 30 anys– entre els 29 sectors. El tercer Monument del calendari suposa el segon triomf seguir per al neerlandès, que diumenge passat va guanyar la volta a Flandes i el tres de tres del seu equip en les grans curses aquesta primavera amb el triomf de flamenc Jasper Philipsen, segon avui a gairebé 3 minuts, en la Milà-Sanremo. Mads Pedersen (Lidl), que va superar el campió del mon fa un mes en la Gante-Wegelgem completa el podi.

MVDP (1995) imposava la seva superioritat al segon intent, amb un moviment a poc menys de 60 quilòmetres, i cavalcava en solitari amb més d’un minut d’avantatge a 50 i de 2 a 30 quan l’emoció ja es centrava en veure qui l’acompanyaria al podi, a banda de la inconsciència d’una espectadora que li llançava una gorra a la roda a 42,2.

La flamenca Lotte Kopecky (SD-Worx) va ser la vencedora de la cursa femenina, que es va començar a fer el 2021 i que es va disputar dissabte amb inici a Denain i amb 148,5 km. La campiona del mon, que té dues victòries en la volta a Flandes i dues en la Strade Bianche, va ser la més ràpida en un desenllaç a sis en què Elisa Balsamo (Lidl) i Georgi Pfeiffer (DSM) eren segona i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)