Waterpolo

Tercera final consecutiva

Waterpolo. El Zodiac Atlètic Barceloneta, per dinovè cop seguit, i l’Astralpool Sabadell lluitaran pel títol de copa, com el 2022 i el 2023

Zodiac At. Barcel. 16 CN Barcelona 8

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (3), Sanahuja (3), Munárriz, De Toro (2), Larumbe, Pavillard (2), Paul, Tahull (2). Perrone (2), Biel (2), Bustos i Porter.CN BARCELONA:Lloret, Veich, Pau Linares, Valls (3), Prat (3), Ramon, Bertran (1), Villamator, Andrade, Gomà (1), Daura, Wulfhorst i Miquel Linares.PARCIALS:5-1, 3-2, 4-2 i 4-3.ÀRBITRES:J.M. Teulé i M. Cabanas. Van excloure definitivament a Veich, Pau Linares i Daura, del Barcelona.

Astralpool Sabad. 6 CN Terrassa 5

ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio, Bonet, Asensio, Schütze (1), Vidovic, Valera (2), Barroso (1), Van Ijperen, Averka (1), Pérez,Mallarach (1), Bustos i Teclas.CN TERRASSA:Motos, Sabadell, Scott, Alarcón (1), Pericas, López-Escribano, Bargalló (3), Cuacos (1), Comas, Díaz, Rodríguez, Chico i Sánchez.PARCIALS:1-0, 3-1, 1-3 i 1-1.ÀRBITRES:D. Gómez i F.X. Buch. Van excloure definitivament Bonet i Mallarach, del Sabadell, Pericas i Chico del Terrassa. Van mostrar targeta vermella a Averka, del Sabadell, i a Alarcón, del Terrassa.

Per tercera temporada consecutiva el Zodiac CN Atlètic Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell lluitaran pel títol de copa. La gran final es jugarà avui (11.30 h) a la piscina Son Hugo de Palma de Mallorca i serà la setena de la història en què s’enfrontin aquests dos equips. Per al conjunt barceloní serà la 23a final de copa i la19a de manera consecutiva, mentre que per a l’equip sabadellenc serà la desena, la tercera seguida. L’Atlètic Barceloneta buscarà el seu vintè títol i el Sabadell, el quart.

Els dos equips van arribar de manera molt diferent a la final. L’Atlètic Barceloneta va guanyar per un clar 16-8 (5-1, 3-2, 4-2 i 4-3) el CN Barcelona en la primera semifinal, mentre que l’Astralpool CN Sabadell es va imposar per un mínim 6-5 (1-0, 3-1, 1-3 i 1-1) al CN Terrassa en la segona.

El Barceloneta va encarrilar la primera semifinal amb un 4-0 d’entrada en el derbi de Barcelona, i sempre va tenir controlat el partit. En el descans dominava per 8-3 i en la segona meitat va ampliar una mica més el seu avantatge en el marcador. La segona semifinal va ser molt més igualada entre els dos conjunts vallesans. Les defenses i els porters van estar a un gran nivell i els dos conjunts van tenir problemes per marcar. El Sabadell va dominar els dos primers quarts i va arribar a tenir un 4-0. El Terrassa va trigar setze minuts a anotar el seu primer gol, el va fer a vuit segons del descans. Va reaccionar en la segona meitat, va empatar (5-5) i va tenir diverses accions per posar-se al davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)