Ciclisme

Tom Pidcock guanya l’Amstel Gold Race

Marianne Vos (Visma) deixa amb un pam de nas Lorena Wiebes (SD Worx) en la cursa femenina

Tom Pidcock (Ineos) s’endú la Amstel Gold Race, la cita que obre el tríptic de les Ardenes que es completa dimecres amb la Flecha Valona i diumenge que ve amb el quart Monument de la temporada, la Lieja-Bastogne-Lieja. 253,6 km en la 58a edició de la cursa, amb 33 cotes i inici a Maastricht i final a Berg en Terblijt, a Valkenburg; i amb Roger Adrià (Bora) entrant en la fuga amb 10 homes més fins que a 13 km quatre – Marc Hirschi, Tiesj Benoot, Mauri Vansevenant i el campió olímpic d’XCO– agafaven uns metres respecte la resta per jugar-se el triomf a l’esprint. Hirschi era segon i Benoot tercer i el corredor de Sant Cugat del Vallès despenjat a l’últim quilòmetre, es veia absorbit pel pilot a la línia de meta, a 11 segons, i entrava catorzè superat per velocistes com Michael Matthews (Jayco), desè.

Marianne Vos (Visma) és la vencedora de la desena edició de la cursa femenina, amb 157,6 km, pispant-li el triomf a la també neerlandesa Lorena Wiebes (SD Worx), que celebrava la victòria abans d’hora, i sumant la seva segona victòria en la prova. La noruega Ingvild Gaskjenn (Jayco) completava el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)