Tennis

Nadal: “Em prenc aquest any com si fos l’últim”

Tennis. Derrota de Ramos, l’únic català en el Barcelona Open Banc Sabadell

Rafael Nadal diu que té la sensació que aquesta edició del Barcelona Open Banc Sabadell - 71è Trofeu Comte de Godó, torneig que ha guanyat 12 vegades, serà l’última que disputi. “M’ho prenc com el meu últim any i vull gaudir de cada moment”, va manifestar en una sala de premsa plena de gom a gom després de completar el seu últim entrenament en el RCT Barcelona-1899, abans de debutar avui contra l’italià Flavio Cobolli (63è de l’ATP). El balear s’està exercitant des de dimecres a la capital catalana. “Ha estat una setmana d’entrenaments molt positiva, amb jugadors que tenen un gran nivell, i m’he sentit bé. Em sento llest per competir”, ha destacat.

Albert Ramos (105è de l’ATP), l’únic català en el quadre, per la seva banda, va perdre per 7-6 (4) i 6-0 en 1h43 contra el francès Alexandre Muller (110è de l’ATP). El primer set va ser igualadíssim i amb un trencament per cada bàndol. El maresmenc dominava per 2-4 el tie-break quan va cometre errors no forçats. En el segon acte, el break de Muller en el primer joc li va aplanar el camí i va ser superior. Muller jugarà la segona eliminatòria contra el noruec Casper Ruud (3), finalista a Montecarlo. També va perdut un dels seus semifinalistes de l’any passat, el britànic Daniel Evans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)