Futbol sala

L’Industrias perd contra el Noia (4-3) i surt de la zona de ‘play-off’

Els colomencs han baixat a la novena posició

L’Industrias Santa Colom ha perdut per 4-3 en la seva visita a la pista del Noia, i aquesta derrota ha significat sortir de la zona de play-off i baixar a la novena plaça. Els colomencs s’han avançat molt aviat, però els gallecs han empatat tot seguit i en la segona meitat han donat la volta al partit, tot i que han patit al final.

L’Industrias s’ha avançat molt aviat, en el minut cinc, amb un gol de Nil, però dos minuts després el conjunt gallec ha empatat. Els dos equips han disposat d’ocasions i la millor del Noia ha estat un doble penal que el porter del conjunt colomenc Borja ha aturat. Abans del descans Verdejo ha pogut tornar a avançar a l’Industrias però s’ha mantingut l’1-1.

En l’inici del segon temps el Noia s’ha posat per davant i ha arribat a tenir un 4-1 al seu favor a quatre minuts del final. L’Industrias ha començat a atacar de cinc sense porter, i Peña i Tolrà han marcat dos gols molt seguits i han ajustat el marcador, però l’empat no ha arribat.