Handbol

Timothey N’Guessan renova amb el Barça fins al 2027

Ha ampliat per dues temporades el seu contracte, que vencia el 2025

El Barça i el lateral francès Timothey N’Guessan han arribat a un acord per ampliar el seu contracte, que vencia el 2025, per dues temporades més, fins al 2027. L’acte de signatura s’ha fet a les oficines de Spotify Camp Nou amb la presència del president Joan Laporta i els màxims responsables de l’handbol blaugrana.

N’Guessan va arribar al Barça l’estiu del 2016 procedent del Chambéry i per tant complirà fins a onze temporades en les files blaugrana. Des de la seva arribada, ha aconseguit 43 títols amb la samarreta culer, en què destaquen dues Champions, vuit lligues i set copes del rei. A més, amb la selecció francesa ha guanyat tots els grans títols internacionals, amb l’or als Jocs, mundial i europeu. La renovació del tercer capità blaugrana és la quarta de la temporada, després de les ampliacions de contracte de Luís Frade, els germans bessons Petar i Djordje Cikusa. L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, també ha renovat fins al 2026.

Agraïments

El lateral francès no ha amagat la seva emoció en el dia de la seva renovació: “Em sento molt agraït per estar tant de temps en el millor club del món. Estic molt content i espero guanyar molts més títols”, ha explicat a Barça One. “Onze anys al club és molt de temps. M’agrada molt la vida a Barcelona i al club. Els meus fills són catalans també. Tant ells, com la meva dona i jo estem molt bé aquí al Barça”, ha confessat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)