Futbol sala

Pito

JUGADOR del barça

“Amb aquest escut aspirem a tot”

“Tant de bo puguem aconseguir aquesta Champions de Yerevan al costat de Ferrão amb el Barça i després n’arribin moltes més”

Jean Pierre Guisel Costa, Pito (Chapecó, 1991), és un dels referents ofensius del Barça, que demà enceta la final a quatre de la Champions a Yerevan (Armènia) contra l’Sporting de Portugal (19 h, per Barça One i Esport 3). La seva ascendència en l’atac blaugrana va quedar palesa en la fase elit de Riga i, tot i no arribar en plenitud de condicions, la seva experiència, al costat de l’altre pivot de Chapecó, Ferrão, pot ser determinant.

Fa molts mesos que es dosifica per les molèsties al pubis. Com arriba a la cita més important del curs?
Millor del que havíem planificat. Durant els mesos de desembre i gener em molestava molt i a partir de llavors ja vam fer una planificació per arribar a la final a quatre de la Champions al màxim de bé possible. Encara tinc algunes molèsties a l’hora de xutar, però arribo bé i puc córrer normal.
Amb la plaga de lesions que hi ha hagut durant la temporada, ja és un miracle haver arribat fins aquí o creuen que són clarament candidats al títol?
Al Barça portem un escut molt important en futbol sala i en tots els esports en l’àmbit mundial i anem a Yerevan a guanyar. Sempre aspirem a tot.
Com visualitza el partit contra l’Sporting?
Serà un partit molt dur i, a més, hem de tenir en compte que en la competició europea l’arbitratge permet molt més el contacte. Haurem d’estar molt atents.
Al final de curs, l’altre pivot de Chapecó, Ferrão, tancarà la seva etapa al Barça. Com valora la seva tornada a l’equip després de la lesió?
Sí, per sort, tots dos podrem jugar. És molt important perquè Ferrão és un grandíssim jugador i pot marcar diferències.
Ferrão, amb deu anys al Barça, ha fet història. Li agradaria seguir les passes del seu company i estar-se tant de temps al club blaugrana?
I tant que sí. El Barça és el màxim a què pot aspirar un jugador. Penso que és el millor lloc per jugar a futbol sala. Per mi és un honor, tinc contracte fins al 2027 i intentaré estar-m’hi tants anys com sigui possible. Ferrão sempre ha estat un exemple per a mi, tant a Chapecó com després quan va arribar al Barça. Tant de bo puguem aconseguir aquesta Champions amb Ferrão i després n’arribin moltes més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)