Waterpolo

De la Nova Escullera a Can Llong de Sabadell

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell intentarà allargar la seva hegemonia en la copa contra l’Assolim Mataró i el Sant Andreu com a grans aspirants

Quinze dies després de la cimera europea a la Nova Escullera, el focus dels equips femenins de waterpolo es trasllada a Can Llong, a la piscina Finetwork Aquàtics, on l’Astralpool CN Sabadell intentarà fer valer la seva doble condició d’amfitrió i de dominador absolut de la competició, amb divuit títols en 27 edicions. El quadre per a les de David Palma no serà gens planer. D’entrada, les heptacampiones d’Europa se les hauran avui (19 h) amb el CE Mediterrani, el quart classificat de la lliga. Si es compleix la lògica, en les semifinals de demà (13 h) s’encreuaria amb l’Assolim Mataró, vencedor el 2016 i el 2022 i que s’estrena amb el CN Catalunya (17.30 h).

En l’altra part del quadre, transitarà el CN Sant Andreu, el líder de la lliga, que obrirà el foc de la jornada contra l’Atlètic Barceloneta (14.30 h). En cas de victòria, les de Javi Aznar s’enfrontaran demà (11.30 h) al vencedor del CN Terrassa i el Tenerife Echeyde (16 h), que tornarà a ser l’únic equip no català en el torneig del KO. Tots els partits seran emesos per Esport3 i TdP, i la final està programada per diumenge a les 13 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)