Natació

Guillem Pujol signa el doblet en l’estatal d’aigües obertes

El nedador blanenc del CN Mataró s’imposa en els 10 i els 5 km a Sevilla i entra en la convocatòria per a l’europeu de Belgrad, del 12 al 15 de juny

El nedador blanenc del CN Mataró Guillem Pujol ha signat el doblet en el campionat d’Espanya d’aigües obertes, que s’ha disputat a Sevilla, en aigües del Guadalquivir, i s’ha emportat el títol tant en els 10 km (1h50:27) de divendres com en els 5 km de diumenge (54:44). La prova dels 10 km era de caràcter internacional i Pujol va signar una meritòria cinquena posició, després de cedir poc més de 2 minuts respecte de l’alemany Florian Wellbrock, tot un referent de l’especialitat i que es va emportar la victòria en 1h48:13. En els 5 km, el fondista del CN Mataró va fer valer el seu poderós esprint en els últims 400 m per distanciar-se dels seus rivals i arrodonir el doblet.

L’europeu a la vista

Després de la seva actuació a Sevilla, Pujol s’ha guanyat el bitllet per a l’europeu de Belgrad, que es disputarà del 12 al 15 de juny. D’altra banda, la Federació Espanyola de Natació ha confirmat que renuncia a fer selecció amb vista a les proves en línia de l’europeu (piscina de 50 metres) i que prioritzarà el campionat d’Espanya Open, del 18 al 22 de juny a Palma, l’última cita selectiva per als Jocs Olímpics de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció