Handbol

Enric Masip formarà part de la primera generació del ‘Hall of Fame’ ASOBAL

L’excentral blaugrana va guanyar més de 30 títols al llarg de la seva carrera, especialment en els seus 14 anys al Barça

El central català Enric Masip Borràs ha estat un dels 7 que formaran part de la primera edició del Hall of Fame de la Lliga ASOBAL. El barceloní va jugar durant 17 anys a la màxima categoria professional de l’handbol espanyol, jugant durant els primers tres anys al BM Granollers i durant 14 anys al FC Barcelona. Amb el conjunt blaugrana, Masip ha passat a la història com un dels millors jugadors espanyols, marcant 656 gols en 205 partits.

En total, Masip ha guanyat en l’àmbit de clubs 7 lligues ASOBAL, 5 Copes del Rei, 5 Copes ASOBAL, 5 Supercopes d’Espanya, 6 Copes d’Europa i 5 Supercopes d’Europa. Per altra banda, amb la selecció espanyola, va ser plata a l’Europeu d’Espanya 1996, bronze a l’Europeu de Croàcia de l’any 2000, mateix any en el qual va aconseguir el bronze als Jocs Olímpics de Sydney.

Juntament amb Masip, seran exaltats al Hall of Fame el també exjugador del Barça entre 2005 i 2014, Juanín García, guanyador de 5 Lligues, 5 Copes ASOBAL, 4 Copes del Rei i 1 Lliga de Campions, José Javier Hombrados, Juan de Dios Román, Ramon Gallego, Cecilio Alonso i Talant Dujshebaev. Tots ells rebran aquest guardó en la Gala ASOBAL, que tindrà lloc després de l’última jornada del campionat nacional.

D’aquesta forma, aquests set formaran part d’aquesta primera generació dels introduïts en aquest nou saló de la fama, quedant-se fora jugadors com el porter David Barrufet, exjugador del Barça entre 1998 i 2010, guanyador de 7 Copes d’Europa, 12 Lligues, 11 Copes del Rei, 6 Copes ASOBAL i Campió del Món l’any 2005. Més enllà de Barrufet, s’han quedat fora jugadors com Alberto Enterríos o Juantxo Villarreal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció