Ciclisme

Ben Thomas s’imposa en l’escapada i guanya la cinquena etapa del Giro

Els quatre escapats han mantingut a ratlla al pilot en els últims quilòmetres

Benjamin Thomas (Cofidis) s’ha imposat en el grupet d’escapats i ha guanyat la cinquena etapa del Giro. El francès ha sumat la seva desena victòria com a professional i ha donat al seu equip, el Cofidis, el primer triomf d’aquesta temporada. El danès Michael Valgren (EF) ha acabat segon i l’italià Andrea Pietrobon (Polti Cometa) ha arribat tercer. La quarta plaça ha estat per l’italià Enzo Paleni (Groupama) a tres segons, mentre que el pilot ha entrat a la meta de la localitat de Lucca a 11 segons.

Els quatre escapats han deixat el pilot a 77 quilòmetres de la meta després d’un esprint especial i mai han arribat a tenir més de dos minuts de marge. L’etapa de 178 km entre Gènova i Lucca tenia un recorregut pla i tot feia pensar que s’arribaria a l’esprint. En els darrers quinze quilòmetres els equips dels velocistes s’han posat a tirar però els quatre escapats han mantingut durant molts quilòmetres el minut d’avantatge que tenien i han arribat escapats a la línia de meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció